Sport

Dinu şi Brata, principalele ţinte pentru Jerry Gane

Rămasă doar cu trei dintre componenţii din tur, nou-promovata din Oltenia caută să-şi întărească lotul şi cu fotbalişti din Liga 1

Remaniată din temelii, noua echipă a Severinului şi-a arătat limitele în amicalul cu Minerul Mătăsari (1-1), disputat duminică, pe terenul sintetic de la Motru. Penultima clasată din Liga 1 a egalat pe final!

În prima partidă de verificare a iernii, susţinută chiar la revenirea din cantonamentul din Serbia, CS Turnu Severin a mizat pe: Panagopoulos – Moustakis, Tătaru, Biris, Velcovici – Hasanovic, Olah, Poiană – Brata, Arnăutu - Tole, iar pe parcursul jocului de la Motru au mai intrat Mecea - Asanovic, Tripsas, Papageridis, Negotei, Villas, S. Pavel, Bubalo, Avrămescu. Ocupanta locului 7 din C4 a deschis scorul prin Daniel Sandu (55), iar penultima clasată din Liga 1 a egalat în minutul 86, prin Sergiu Arnăutu! „A fost primul joc de verificare, după o perioadă de acumulări fizice. La momentul în care ne aflăm cu pregătirea, sunt mulţumit de băieţi. Am încredere că jucătorii care vor rămâne, alături de cei care vor mai veni, vor forma o echipă bună”, a spus antrenorul Jerry Gane, în speranţa că echipa sa îşi va întări lotul şi cu jucători de valoare. Pe lista tehnicianului craiovean se află atacatul Viorel Dinu. Golgheterul Universităţii Cluj ar putea face la malul Dunării cuplu în atac cu Ciprian Brata. Trimis în tur la FC Braşov, vârful de 22 de ani va fi împrumutat de Pandurii Târgu Jiu la Turnu Severin, alături de fundaşul Ionuţ Tătaru şi mijlocaşul Alex Avrămescu. Impresariaţi, la fel va Viorel Dinu, de Ana Maria Prodan, Mihai Roman („U” Cluj) şi Andrei Dăruială (Poli Timişoara) ar putea ajunge şi ei la malul Dunării. Între timp, penultima clasată din Liga 1 s-a despărţit, cu scandal, de încă patru titulari. Milan Mitic, Hugo Moutinho, Marius Bălău şi Alex Neacşa nu au acceptat condiţiile impuse de managerul grec şi au precizat că preferă să plece decât să se facă de râs cu jucătorii străini aduşi de prin ligile de amatori. Astfel, Alex Iordan, Adrian Olah şi Sergiu Arnăutu au rămas singurii jucători din vechea gardă care au rămas la Severin. „Nu are rost să stăm să ne facem de râs cu jucătorii aduşi de greci. Cu lotul actual nu facem un punct”, au răbufnit jucătorii din vechea gardă, iar în argumentul lor pare să stea rezultatul din amicalul cu Mătăsari. În această săptămână, Gane vrea să mai dispute un joc de verificare, pentru a definitiva lotul cu care săptămâna viitoare va pleca în cantonamentul în Grecia. Printre posibilii adversari se numără şi CSM Râmnicu Vâlcea.

Boştină ar fi jucat fără bani

Severineanul Gabriel Boştină speră să se retragă din activitate la echipa din oraşul natal, dar n-a fost pe placul oficialilor de la Dunăre. „Deşi mi-am arătat disponibilitatea de a juca gratis, fără să primesc niciun cent, nu am fost contactat de nimeni! Nu ştiu de ce nu am fost căutat pentru că atunci chiar puteam ajuta echipa, eram pregătit şi conştient că pot ajuta clubul. Repet, fără nici cea mai mică pretenţie financiară! O să mă retrag definitiv din fotbal”, a spus Boştină. Acesta jucase ultimul meci oficial în mai, pentru Universitatea Cluj, iar în toamnă chiar s-a antrenat câteva zile cu CS Turnu Severin, pentru care a evoluat în amicalul cu Flacăra Făget (4-2).

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...