Sport

Fotbal, Liga a 2-a - Damila Măciuca

Damila, cantonată la Brezoi

Damila a început de luni, la Brezoi, primul cantonament din această iarnă, care va dura până pe 2 februarie

Echipa antrenată de Claudiu Niculescu este cazată la Hotel Class, un stabiliment recent construit, cotat la patru stele, care aparţine antrenorului de karate Constantin Daneş. Cel de-al doilea stagiu centralizat se va desfăşura în aceeaşi locaţie, în perioada 11 februarie – 22 februarie, când va fi definitivat lotul cu care se va ataca returul. În cantonament au urcat şi noii-veniţi în această iarnă, portarul Matache şi jucătorii Deaconescu, Roşca, Marinescu, Floarea, Smedescu şi juniorii O. Mihai şi O. Popescu. A rămas acasă Iosif Melcea, care acuză probleme medicale şi va urma un tratament.

Lotul deplasat la Brezoi

PORTARI: Matache, D. Geantă, Botaş
FUNDAŞI: Samson, I. Stoica, E. Stoica, Deaconescu, Pârvulescu, Floarea
MIJLOCAŞI: Smedescu, L. Iordache, D. Iancu, Lircă, G. Roşca, O. Marinescu, Ov. Popescu
ATACANŢI: B. Geantă, Voinea, Codin, Ad. Popa, Bălan, O. Mihai

Cum Marinescu şi Smedescu au avut deja două legitimări în acest sezon, maximum permis de regulament, rămâne de văzut dacă ei pot fi legitimaţi de Damila. „Am trimis un memoriu la Federaţie pentru Smedescu, dacă va fi admis, atunci vom face şi pentru Marinescu, care este în aceeaşi situaţie”, a spus preşedintele Lucian Munteanu.
Sâmbătă, înaintea plecării în cantonament, Damila a câştigat cu 2-1 testul cu echipa de Liga a IV-a Flacăra Horezu, în care antrenorul Niculescu a folosit jucătorii care au evoluat puţin sezonul trecut, dar şi pe cei veniţi în probe. Golurile alb-verzilor au fost marcate de Bălan şi Marinescu.
Până acum, Damila nu a impresionat la capitolul transferuri, singurele câştiguri certe fiind portarul Matache şi fundaşul originar din Vâlcea, Deaconescu, care în tur a jucat la Tg. Mureş. Roşca nu mai are meciuri în picioare de mai bine de un an, de când s-a despărţit de CSM, în timp ce juniorii Mihai şi Popescu sunt de perspectivă, dar este greu de crezut că ei pot ajuta în retur într-o luptă pentru promovare.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...