Ultima Oră

S-a stabilit administratorul judiciar provizoriu al Oltchim

Cererea de insolvenţă a Oltchim, depusă vineri la Tribunalul Vâlcea

Administratorul judiciar provizoriu nominalizat pentru Oltchim este consorţiul format din Rominsolv SPRL, companie reprezentată de Gheorghe Piperea, şi BDO Business Restructuring RPRL, reprezentată prin partener coordonator Niculaie Bălan, în urma unei hotărâri a Consiliului de Administraţie al societăţii vâlcene de joi, potrivit unui comunicat transmis Bursei de Valori Bucureşti.

Preşedintele Consiliului de Administraţie al societăţii Oltchim a fost numit consilierul în cadrul Ministerului Economiei, Nicolae Turdean.

Administratorii provizorii ai societăţii Oltchim sunt expertul în cadrul Oficiului Participaţiilor Statului şi Privatizării în Industrie Mihai Obăcescu şi consilierul Nicolae Turdean.


Cererea de insolvenţă a Oltchim, depusă la Tribunalul Vâlcea

Tot vineri, 25 ianuarie, pe rolul Tribunalului Vâlcea – Secţia a II-a Civilă, a fost înregistrată cererea Consiliului de Administraţie al SC OLTCHIM SA, prin care s-a solicitat, în temeiul art.27 din Legea 85/2006, să se dispună deschiderea procedurii generale a insolvenţei acestei societăţi cu solicitarea reorganizării activităţii. Primul termen de judecată al dosarului cu nr. 887/90/2013 este la data de 30 ianuarie 2013.


 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...