Sport

Fotbal, Liga a II-a, CSM

CSM pierde cu Perişani

În primul amical al iernii, CSM Rm.Vâlcea a pierdut, scor 1-2 în faţa echipei de Liga a IV-a, Posada Perişani. Singurul gol al alb-albaştrilor a fost marcat din penalty de noul-venit Olivian Surugiu(FOTO), care apoi a ieşit accidentat. Au fost testaţi şi trei croaţi, însă niciunul dintre aceştia nu a confirmat.
”Majoritatea au fost jucători veniţi la probe, mulţi dintre ei nu au făcut faţă, le-a pus probleme şi o echipă de Liga a IV-a. Sunt 3 jucători ce pot rămâne, dar încă au probleme cu actele, nu le pot da nume. CSM îşi propune să rămână la Liga a II-a, are nevoie de întăriri, dar nu dintre cei veniţi în probe. Mai facem o săptămână de pregătire aici, în Zăvoi, apoi, în funcţie de starea vremii, vom lua o decizie” a spus tehnicianul Laurenţiu Tudor.
”Doctorul” regretă plecarea fundaşului Ionuţ Popescu la Farul. ”Din punctul meu de vedere, plecarea Popescu este o pierdere enormă pentru noi, dar în fotbal trebuie să te orientezi şi să iei rapid decizii, sper să îi găsim înlocuitori în cadrul clubului. Eremia şi Dumitraşcu sunt două soluţii, sunt jucători foarte buni, primul cochetează de mult cu echipa mare, al doilea apare acum din urmă. La fotbal e posibil orice, chiar să ne mai plece jucători”.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...