Actualitate

Apavil SA: Anunţ întrerupere furnizare apă potabilă

Având în vedre necesitatea executării lucrărilor de remediere a pierderii de apă potabilă pe conducta de distribuţie din PE D400mm de pe Bd. Nicolae Bălcescu, în data de 26. 09. 2023, între orele 800 - 1700, se va întrerupe furnizarea apei potabile la consumatorii existenţi în Râmnicu Vâlcea, pe strada Remus Bellu (Spitalul de Obstetrică şi Ginecologie, Sediu Apele Romane, Agentia Mediu, bloc O1, bloc O2, bloc Stefiris SRL) şi pe Bulevardul Nicolae Bălcescu (Sediu Shopping City Râmnicu Vâlcea, S.C. Agrodor SRL, SC Valoris SRL, SC Rotact SRL, SC RoTrans SRL şi imobile).

Echipele de intervenţie ale APAVIL SA vor face eforturi susţinute pentru scurtarea timpului necesar finalizării lucrărilor. Pentru asigurarea parametrilor de potabilitate a apei din reţea, certificaţi prin buletine de analiză a apei în secţiunea de intervenţie (înainte şi după spălarea reţelei), angajaţii Apavil SA vor efectua purjări în zona respectivă şi în zone adiacente în care există posibilitatea modificării parametrilor de potabilitate. Recomandăm consumatorilor afectaţi să lase să curgă cantitatea de apă necesară eliminării apei cu impurităţi produse ca urmare a întreruperii furnizării.

Cheltuielile ocazionate de cantitatea de apă eliminată vor fi suportate de către Apavil SA în urma unor solicitări scrise ale beneficiarilor sau telefonic, la dispeceratul societăţii (tel. 0350 802 160), confirmate de specialiştii societăţii noastre.

Mulţumim pentru înţelegere!

Compartimentul comunicare, mass-media al societăţii Apavil S.A.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...