Administraţie

La Ministerul Dezvoltării continuă deschiderea finanţărilor pentru proiectele din Programul "Anghel Saligny"

Între localităţile care beneficiază de începerea finanţării proiectelor aprobate se află şi oraşul #Bălceşti

La Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei continuă într-un ritm accelerat deschiderea finanţărilor pentru proiectele aprobate în cadrul Programului Naţional de Investiţii "Anghel Saligny" în vederea modernizării şi dezvoltării comunităţilor locale. În acest cadru, Ministrul liberal Adrian Ioan Veştea a semnat astăzi, 19 septembrie, împreună cu primarii localităţilor interesate 49 de noi contracte de finanţare a căror valoare depăşeşte 600 de milioane de lei.

Între localităţile care beneficiază de începerea finanţării proiectelor aprobate se află şi oraşul #Bălceşti. Primarul acestuia, liberalul Aleca Constantin, cel care a stat la originea întocmirii proiectului şi a depus substanţiale eforturi pentru aprobarea lui, a avut astăzi satisfacţia de a semna împreună cu Ministrul Dezvoltării deschiderea finanţării pentru sistemul integrat privind extinderea alimentării cu apă şi a sistemului de canalizare în oraşul vâlcean.

Finanţarea în valoare de 36.542.019,43 de lei va asigura creşterea calităţii vieţii şi conformarea cu restricţiile de mediu. Primarul Aleca Constantin s-a bucurat în realizarea şi aprobarea proiectului de sprijinul deplin al conducerii #PNLVâlcea, în particular a preşedintelui Cristian Buican, precum şi de acela al conducerii centrale a Partidului.

“Buna colaborare dintre reprezentanţii locali, judeţeni şi centrali ai #PNL este garanţia faptului că şi în viitor primarii partidului, consilierii locali, vor găsi deschidere deplină şi susţinere totală pentru proiectele lor elaborate spre binele cetăţenilor şi dezvoltarea comunităţilor pe care le administrează. În numele PNL VÂLCEA, îi asigur pe cetăţeni şi pe edilii liberali că împreună vom reuşi să ne construim o viaţă mai bună”, a precizat preşedintele PNL Vâlcea, deputatul Cristian Buican.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...