Administraţie

Comună cu elevi biciclişti

Primarul din Mateeşti încurajează elevii din anul terminal de gimnaziu să circule cât mai sănătos

Refacerea infrastructurii rutiere din Mateeşti vine şi cu surprize plăcute pentru elevii de clasa a VII-a din localitate.

Decis să îi încurajeze pe adolescenţi să facă mişcare şi să se bucure de plăcerea mersului pe bicicletă, primarul Ilie Cosmin Anghelescu a alocat fonduri din bugetul local pentru achiziţionarea bicicletelor oferite cadou elevilor.

„Este binecunoscut că prin mişcare şi, implicit, prin mersul pe bicicletă devenim mai fericiţi. Acesta a fost un argument bun pentru înfiinţarea programului “Prima Bicicletă” pentru elevii claselor a VIII-a din comuna noastră. Ne ţinem de cuvânt şi suntem pregătiţi să oferim săptămâna aceasta cele 25 de biciclete elevilor de clasa a VIII-a din Şcolile Mateeşti şi Turceşti. Să le stăpâniţi sănătoşi, dragii noştri şcolari!”, a punctat primarul Anghelescu.

În ultimii doi ani şi jumătate, Primăria Mateeşti şi Consiliul Judeţean au investit sume importante în refacerea infrastructurii rutiere din zonă (drum judeţean şi drumuri locale), facilitând astfel şi o mai bună deplasare a localnicilor, inclusiv pentru cei care se deplasează cu bicicleta.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...