Administraţie

Trei consilieri judeţeni PNL demisionează. Supleanţii, chemaţi să-şi facă rodajul în administraţie

Se schimbă garda liberală din forul decizional al Vâlcii. Trei noi demisii ale consilierilor judeţeni PNL au fost înregistrate luna aceasta, luni, 18.09.2023, fiind data la care acestora le încetează mandatul de ales în CJ Vâlcea.

Cei trei, Mihai-Dragoş Sitaru, Ovidiu Popa şi Mihaela Andreianu, au înaintat demisiile lor în perioada 31 august - 05 septembrie, iar numele supleanţilor care îi vor înlocui nu se cunosc încă.

„Este o decizie personală. Mă voi concentra mai mult pe activitatea din Inspectoratul Şcolar Judeţean. În plus, avem colegi pe lista de supleanţi care se pot roda în administraţie intrând pe utimul an de zile din acest mandat în poziţia de consilier judeţean”, a explicat Mihaela Andreianu.

În prezent, Andreianu conduce Inspectoratul Şcolar Judeţea, în vreme ce Ovidiu Popa este director RAR, iar Dragoş Sitaru ocupă o funcţie executivă la Hidroserv Vâlcea.

În luna mai, liberalul Alexandru Părduţ a demisionat din CJ Vâlcea, locul său fiind ocupat de Adrian Gogoloşi.

În ordinea listei de supleanţi prezentate de PNL Vâlcea la alegerile din septembrie 2020, noile intrări în tabăra liberală din CJ ar trebui să fie bifate de Eftimie Ghermac, Maria-Raluca Stîncă şi Ştefan Bîzîc.

PNL are 13 voturi în CJ Vâlcea, în afara hotărârilor de consiliu care necesită două treimi pentru aprobare, rolul formaţiunii fiind mai mult decorativ.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...