Sport

Fotbal, Liga a II-a, CSM Rm.Vâlcea

Ganea, ofertat pe facebook

Tehnicianul echipei CSM Rm.Vâlcea, Laurenţiu Tudor a găsit o modalitate inedită de a oferta un jucător. ”Doctorul” l-a întrebat pe facebook pe fostul său elev, Adrian Ganea(24 ani), dacă este dispus să revină la Rm.Vâlcea, iar răspunsul timişoreanului, dat tot pe internet a fost unul afirmativ. ”Mai trebuie să fie şi Cătălin Rufă de acord” a concluzionat mijlocaşul.
Problema transferului ar putea fi însă contractul pe care Adrian Ganea îl are din toamnă cu echipa de Liga a III-a Caransebeş. În iarna trecută, Tudor a insistat din nou pentru revenirea lui Ganea, însă timişoreanul l-a driblat de mai multe ori pe patronul Rufă, care l-a aşteptat degeaba să ajungă în Zăvoi.
”Mi-l doresc pe Ganea la echipă, este un jucător care a ajutat Vâlcea, nu ştiu însă dacă se poate materializa venirea lui, vom vedea în perioada următoare” a spus Tudor. Pe postul de mijlocaş stânga, în lotul CSM-ului mai sunt Surugiu dar şi Gogoşoiu, ultimul revenit la antrenamente după o lungă absenţă cauzată de o operaţie la umăr.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...