Actualitate

APAVIL S.A.: Anunţ întrerupere furnizare apă potabilă

Având în vedere necesitatea executării lucrărilor de remediere a pierderii de apă potabilă identificată în dreptul imobilului PECO PENDCO, pe conducta din PEHD D400 mm existentă pe strada Bogdan Amaru din municipiul Râmnicu Vâlcea, în data de 12.09.2023, în intervalul 9.00 – 17.00, se va întrerupe furnizarea apei potabile la consumatorii existenţi în municipiul Râmnicu Vâlcea, strada Bogdan Amaru (din dreptul intersecţiei străzii Florilor cu strada Calea lui Traian, până la strada Matache Temelie) şi străzile Florilor (PT 7 Florilor, blocurile 66, 67 şi 68) şi Petrache Poenaru (imobile şi SC Supca SRL).

Echipele de intervenţie ale APAVIL SA vor face eforturi susţinute pentru scurtarea timpului necesar finalizării lucrărilor. Pentru asigurarea parametrilor de potabilitate a apei din reţea, certificaţi prin buletine de analiză a apei în secţiunea de intervenţie (înainte şi după spălarea reţelei), angajaţii Apavil SA vor efectua purjări în zona respectivă şi în zone adiacente în care există posibilitatea modificării parametrilor de potabilitate. Recomandăm consumatorilor afectaţi să lase să curgă cantitatea de apă necesară eliminării apei cu impurităţi produse ca urmare a întreruperii furnizării.

Cheltuielile ocazionate de cantitatea de apă eliminată vor fi suportate de către Apavil SA în urma unor solicitări scrise ale beneficiarilor sau telefonic, la dispeceratul societăţii (tel. 0350 802 160), confirmate de specialiştii societăţii noastre.

Vă mulţumim pentru înţelegere!

Compartimentul comunicare, mass – media al societăţii Apavil SA

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...