Eveniment

Incendiu violent în Craiova. 5 blocuri în flăcări

Mansardele a 5 blocuri din Craioviţa Nouă, cel mai populat cartier al Craiovei, au fost cuprinse de flăcări în această dimineaţă, sute de oameni fiind evacuţi din locuinţe.

La această oră (10:30) zeci de pompieri craioveni, cu mai multe autospeciale încearcă să stingă pârjolul care s-a extins extrem de rapid.

Iniţial, focul a izbucnit la mansarda unui singur bloc, dar flăcările s-au propagat rapid şi către alte imobile din apropiere. Conform postului tv Digi 24, intervenţia pompierilor şi operaţiunea de evacuare a locatarilor a fost îngreunată de o revoltă a locuitorilor din zonă, care au refuzat să iasă din case cât mai rapid, aceştia agresându-i pe salvatori. A fost nevoie de intervenţia poliţiştilor şi a jandarmilor, iar operaţiunea de stingere a focului se derulează sub paza acestora.
În plus, hidranţii stradali din zonă s-au dovedit nefuncţionali, iar conducerea IJSU Dolj a decis să apeleze la ajutorul grupărilor de pompieri din Segarcea, Filiaşi şi alte localităţi învecinate pentru a izola pârjolul ce ameninţă să se extindă tot mai mult.
Trei persoane au avut nevoie de îngrijiri, un bărbat care a suferit arsuri şi alte două persoane care au acuzat atacuri de panică.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...