Sport

Handbal feminin

Oana Manea renunţă la naţională

Echipa naţională de handbal feminin a României are de trecut peste un nou şoc. Pivotul Oltchimului, Oana Manea(27 ani) a trimis zilele trecute la Federaţie o hârtie oficială în care anunţă că se retrage din activitatea de la echipa naţională, invocând probleme personale! În urmă cu doi ani, colega sa de club, Ionela Stanca şi-a anunţat şi ea retragerea de sub ”tricolor”, dar a revenit recent asupra deciziei, după ce a născut. Astfel, sub comanda FRH, handbalul românesc a devenit un circ, în care oricine se retrage când vrea.
Astfel, selecţionerul Gheorghe Tadici va trebui să mizeze pe viitor la lotul naţional pe jucătoare foarte tinere, tehnicianul anunţând o întinerire masivă a echipei. Manea s-a retras, iar alte chimiste ar putea să nu mai fie convocate din cauza vârstei înaintate, care nu le permite să prindă viitoarea Olimpiadă. „Faptul că Oana Manea nu mai vrea la naţională este dreptul ei. Probabil că e suprasaturată de competiţii şi meciuri. Îi respect în totalitate opţiunile şi nu mai continui“, a fost reacţia selecţionerului Tadici.
În total, pivotul Oltchimului a adunat şase prezenţe la turneele finale, dar şi 161 de prezenţe sub ”tricolor”, marcând 322 de goluri.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...