Sport

Fotbal, Liga I, U Craiova

Mititelu şochează: Sunt dispus să cedez echipa

Edilul Olguţa Vasilescu şi patronul dezafiliatei Universitatea s-au întâlnit azi la Primăria Craiovei, unde au discutat soarta Ştiinţei.

Adrian Mititelu s-a arătat dispus în premieră să cedeze echipa. “Am stat şi m-am gândit bine aceste zile şi am ajuns la concluzia ca pentru binele fotbalului craiovean şi al clubului să cedez echipa către unele persoane care vor binele echipei. Doresc să cedez o parte către suporteri, alta municipalităţii şi conducerii judeţene, dar şi la fostele glorii din Craiova Maxima”.
Mititelu a mai spus că doreşte să îşi continue procesul cu Mircea Sandu separat. ”Nu vrea să fiu asemuit cu omul care se opune revenirii clubului în competiţii, sunt conştient că va dura procesul cu FRF şi banii se vor recupera foarte târziu. Mi-am dat seama că interesul clubului este să revină de anul acesta, indiferent ce se întâmplă la Parchet. Vreau să separ acest război pe care îl am cu mafia care a distrus Craiova şi nu mai leg şi Universitatea Craiova de acest scandal. Singura condiţie pe care o pun este ca controlul clubului să nu aparţină niciunei persoane. Municipiul, judeţul, suporterii să participe cu câte doi membri, iar eu o să fiu un membru, poate astfel se vor termina mâncătoriile din Craiova. Nu este nicio manevră de-a mea, trebuie să redăm clubul celor care îl iubesc şi din punct de vedere structural”
Primarul Craiovei, Lia Olguţa Vasilescu s-a arătat şi ea optimistă.” Sunt foarte optimistă ca anul acesta o să reînscriem echipa, o să vedem dacă este vorba de Liga I sau I. Echipa noastră a fost dezafiliată pe nedrept. În Craiova este foame de fotbal, sunt convinsă că dupa ce facem noul stadion, acesta o să fie mereu plin.”

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...