Sport

Bogdan Marinescu, oficial noul şef al DJST Vâlcea

Fostul inspector Bogdan Marinescu a devenit de azi noul director executiv al Direcţiei Judeţene pentru Sport şi Tineret Vâlcea, după ce i-a venit hârtia cu numirea oficială de la Ministerul Tineretului şi Sportului. Astfel, Bogdan Marinescu îl înlocuieşte oficial în funcţie pe Paul Dinu, fostul director urmând a rămâne consilier în cadrul instituţiei. Director ajdunct al DJST rămâne în funcţie Anca Şerban.
”Îmi doresc să continuăm proiectele d-lui Paul Dinu, unele dintre ele sunt bune şi să dezvoltăm toate ramurile sportive din judeţ, pentru a apărea sportivi de performanţă. Înainte proveneau mulţi sportivi din judeţ, sperăm să putem face cât mai multe competiţii în anii viitori, dar şi să reuşim să accesăm fonduri europene pentru a dezvolta sportul din Vâlcea” a declarat noul şef al DJST.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

24.01.2013 - 22:13adrian:felicitari domnule marinescu, meritati din plin aceasta functie. Dupa ani de zile in slujba sportului valcean era cazul ca cineva cu o asemenea experienta sa conduca aceasta institutie, nu toti neavenitii cu lipsa de experienta manageriala

Pagina 1 din 1 (1 comentarii din 1)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...