Eveniment

Trei săptămâni până la Gala „Constelaţii Rock”. Intrare liberă pentru public

Cel mai rezonant festival de muzică rock din regiunea olteniei este programat să aibă loc în Râmnicu Vâlcea, în weekend-ul 8-9 septembrie, finalizând un sezon estival plin de festivaluri de muzică desfăşurate în judeţ.

10 trupe, patru dintre ele cu o istorie de decenii, plus alţi şase debutanţi, premiaţi în cadrul celor două etape de concurs „Constelaţii Rock” vor urca pe 8 şi 9 septembrie pe scena de la Arenele Traian. Mai mult, organizatorii promit intrarea liberă pentru public.

„Constelaţii Rock a pornit în urmă cu aproape 40 de ani cu menirea de a aduce o voce unei comunităţi căreia nu îi fusese permis să se exprime. A conferit o identitate unui oraş necunoscut până la Constelaţii. Constelaţii Rock a scris istorie pentru sute de artişti şi zeci de mii de fani. Cele mai bune trupe din România s-au perindat în faţa publicului vâlcean, devenind în scurt timp avangarda rock-ului românesc. Scopul nostru este să aducem această comunitate rock în prezent. Exact ceea ce am făcut în acest an, când Constelaţii Rock a revenit în formatul consacrat de festival-concurs, pentru a vă prezenta cele mai bune trupe emergente din noul peisaj al rock-ului românesc!”, spun organizatorii.

Astfel, fanii rockului se pot bucura la Râmnicu Vâlcea de prezenţa celor de la Viţa de Vie, Vama, Celelalte Cuvinte şi Bucovina, dar şi de talentul şi diversitatea stilistică a mai mai noilor veniţi în showbiz: Outflow, The Voodoo Child, Dincolo de Ziduri, Red Suns, Crimena şi Blacksheep.

Evenimentul este organizat de Asociaţia Constelaţii Rock în parteneriat cu Primăria Municipiului Râmnicu Vâlcea şi Consiliul Local al Municipiului Râmnicu Vâlcea.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...