Sport

Fotbal, Liga I

Firţulescu: Severinul este o variantă

După eşecul tratativelor de săptămâna trecută cu Grosseto şi Novarra, care l-au afectat şi l-au făcut să se gândească chiar la retragerea din carieră, mijlocaşul Dragoş Firţulescu(23 ani) şi-a reluat antrenamnetele cu CSM Rm.Vâlcea.
”Nu poate fi un an mai rău decât 2012, sper să îmi găsesc o echipă unde să mă integrez cât mai repede. Mă gândeam chiar să mă retarg din fotbal, dar nu mă lasă familia şi prietenii. Sunt dornic să încep o altă viaţă în fotbal şi sper să fie bine, sunt discuţii cu câteva echipe, dar nu sunt sigur de nimic. În următoarele 10 zile sper să fie o alegere bună pentru mine. Nu e nimic concret, dar sunt discuţii şi cu Severin unde sunt oltenii mei, nu mai am cota care am avut-o la Craiova, trebuie să demonstrez din nou că sunt valoros. Acolo este Gane cu care am avut o relaţie bună la Craiova, poate şi ei au nevoie de mine, şi eu de o echipă unde să mă relansez. Mă pot ajuta şi suporterii care au intrat pe profilul meu de facebook şi mi-au cerut să vin la Severin”.

Firţulescu nu ia în calcul o rămânere la Vâlcea, nici la CSM, nici la Damila. ”E greu să aleg o echipă de B, sunt tânăr şi pot face faţă la un nivel mult mai mare. Acum sunt pregătit cam 75%, dacă nu mă ajutau antrenorii de la CSM, nu aveam acelaşi randament. Nu s-a pus problema să semnez cu Damila, au fost speculaţii pentru că am o relaţie bună cu Claudiu Niculescu de când am jucat la U Cluj”.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...