Sport

Fotbal, Liga I

Un vâlcean, la Dinamo

Alexandru Dandea: Este cel mai frumos cadou pe care îl puteam primi de ziua mea, pe care o aniversez mâine

Deşi se zbate în anonimatul eşalonului secund, fotbalul vâlcean continuă să producă jucători de valoare pentru primul eşalon. Alexandru Dandea (25 de ani), care şi-a reziliat recent contractul cu CS Severin, este primul transfer din această iarnă al echipei Dinamo Bucureşti. Cu o săptămână în urmă, Dandea a negociat şi cu FC Braşov, însă transferul nu s-a finalizat. Fundaşul va face azi vizita medicală şi va semna un contrat pe doi ani şi jumătate. Pe postul de fundaş central, Dinamo îi mai are pe Grigore, Luchin şi Scutaru, iar pentru Dandea nu va fi uşor să se impună. Vâlceanul are până acum 16 meciuri şi 2 goluri în Liga 1. Fotbalistul se va alătura lotului condus de Cornel Ţălnar la Poiana Braşov, încă din această seară.

“Este o zi importantă pentru mine, pentru cariera mea. Am crezut întotdeauna în şansa mea de a ajunge la un club mare al României. Mâine este ziua mea de naştere, este cel mai frumos cadou pe care puteam să-l primesc! La Dinamo am posibilitatea sa demonstrez că pot face performanţă şi aştept cu nerăbdare să încep programul de pregătire cu echipa! Nu vreau să mă lansez în declaraţii de presă, vreau sa confirm, prin joc, încrederea pe care Dinamo mi-a oferit-o în acest moment al carierei”, a declarat Alexandru Dandea pentru site-ul oficial al clubului din “Stefan cel Mare”.

În urmă cu un an şi jumătate, Dandea a scăpat de contractul cu CSM într-un mod inedit. Patronul Rufă ţinea o şedinţă în vestiar şi a anunţat că este dispus să îi dea actele oricărui jucător care vrea să plece, moment în care fundaşul a dovedit personaliate, fiind singurul care s-a ridicat în picioare şi a anunţat că doreşte să părăsească echipa. Din acel moment, norocul i-a surâs: a primit actele, s-a pregătit singur o lună, după care a semnat cu CS Turnu Severin, cu care a promovat, iar acum a ajuns la Dinamo.
”Nu sunt suprins, Alex are calităţi, cred că se poate impune şi juca şi la Dinamo. Stă foarte bine în teren, e greu de depăşit în dueluri de unu contra unu, îl ajută şi fizicul. Mă bucur mult pentru el” a spus antrenorul CSM-ului, Laurenţiu Tudor, care l-a pregătit la Rm. Vâlcea în urmă cu doi ani.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...