Eveniment

Leo de la Strehaia a rămas fără tată după o descindere a mascaţilor

Tatăl sponsorului maneliştilor a făcut infarct după o „vizită” a procurorilor DIICOT

Leo de la Strehaia-Mehedinţi, celebrul ţigan din show-bizul românesc, a rămas fără tată. Ion Mihai, zis “Goaică”, a murit în somn în noaptea de miercuri spre joi la vârsta de 53 de ani, în urma unui infarct miocardic. Bărbatul era cunoscut cu afecţiuni cardiace, aşa că în cauză nu s-a mai efectuat necropsia. „Goaică” era unul dintre cei mai bogaţi ţigani de la Strehaia nu numai pentru faptul că s-a căsătorit cu fiica lui „Mitea”, fostul bulibaşă de la Strehaia, ci şi pentru că era un om activ, care derula prin firmele sale afaceri diverse, inclusiv în domeniul petrolier.

Mihai Ion a fost înmormântat sâmbătă cu mare fast în cimitirul din oraşul Strehaia cu mai multe bijuterii din aur, ghiuluri şi un lanţ gros la gât. În timpul slujbei religioase, apropiaţii i-au pus la piept sume importante de bani. La eveniment au participat în jur de 300 de persoane din Strehaia, dar şi prieteni de-ai lui Leo din Bucureşti şi din ţară. Rudele mortului susţin că „Goaică” s-ar fi simţit rău miercuri, după ce a fost audiat de către procurorii DIICOT Mehedinţi, într-un dosar cu autoturisme de lux achiziţionate prin leasing din Austria pentru care nu a achitat ratele.

Tatăl lui Leo a avut parte de o înmormântare de circa 25.000 de euro, după cum susţin rudele acestuia. Cavoul a costat circa 10.000 de lei, crucea din marmură în jur de 4.000 de euro, coşciugul peste 3.000 de lei.

„A fost un om foarte bun”

Tatăl lui Leo a avut parte de o înmormântare de circa 25.000 de euro după cum susţin rudele acestuia. Cavoul a costat circa 10.000 de lei, crucea din marmură în jur de 4.000 de euro, iar coşciugul peste 3.000 de lei. Alţi bani grei au fost cheltuiţi pentru pomana organizată în cel mai luxos restaurant din Strehaia şi pentru alte cheltuieli. Ţiganii prezenţi în număr mare la înmormântare l-au vorbit numai de bine pe mort. „Este o pierdere foarte mare pentru comunitatea noastră, e o durere foarte mare, nu o să-l uităm toată viaţa noastră. Gospodar, nu era să risipească banul. De la vârsta de 14 ani a muncit numai pentru averi şi pentru casă”, a spus Stela Mihai, preşedinta Partidei Romilor din Strehaia şi cumnată cu defunctul. Profund îndurerat, „prinţul” Leo a declarat că mai bine l-ar fi luat Dumnezeu pe el în locul tatălui. „Dacă aşa a vrut Dumnezeu…! Îmi pare rău, l-am mai supărat, poate l-am mai şi minţit, am făcut multe greşeli, dar el m-a iertat, niciodată nu m-a certat. M-a iubit foarte mult şi eu am ţinut mult la el. Decât să fi păţit el ceva mai bine să fi murit eu. A ajutat şi multă lume, pe toţi cei care apelau la ajutorul lui. A fost un om foarte bun” declarat Leo de la Strehaia.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...