Administraţie

Primarul Mărcoianu inaugurează sala de sport din Măciuca

După doi ani de lucrări constante şi o investiţie de peste 9,4 milioane lei, accesată prin Compania Naţională de Investiţii (CNI), comuna Măciuca are o sală de sport şcolară modernă.

Obiectivul va fi inaugurat astăzi, 31 Mai, de primarul Mugur Măcoianu, acesta dorind să ofere şi cadouri copiilor din localitate, de altfel beneficiari ai clădirii ridicate recent.

„Sala de sport are o capacitate de 102 locuri şi poate găzdui competiţii de handbal, volei, baschet şi fotbal. Având în vedere că se apropie 1 Iunie, toţi copiii vor avea parte de surprize!”, a anunţat alesul din Măciuca.

Proiectul a fost depus la CNI în urmă cu 2 ani şi jumătate, în cadrul subprogramului Săli de Sport, iar beneficiari nu vor fi doar cursanţii şcolii gimnaziale din comună, ci şi elevii Liceului Teoretic din localitate.

În cursul acestui an, numărul investiţiilor implementate în comună a crescut considerabil, printre acestea numărându-se şi un bloc de locuinţe pentru tineret, investiţie accesată prin PNRR, prin care primarul Mărcoianu doreşte să stabilizeze populaţia tânără din localitate.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...