Politică

Nicolae Ionel Ciucă: Partidul Naţional Liberal îşi păstrează angajamentele faţă de români

„Partidul Naţional Liberal îşi păstrează angajamentele faţă de români. În situaţiile dificile, am fost cei care şi-au asumat stabilitatea şi responsabilitatea guvernării. La fel vom face şi de acum încolo. Acesta este motivul pentru care am luat decizia de a nu-mi depune mandatul până la soluţionarea blocajului din aceste zile. Discuţiile pe rotativa guvernamentală se vor relua de îndată ce asigurăm continuitatea procesului educaţional în şcoli.
Vom continua dialogul şi negocierile cu liderii sindicali din învăţământ până ce vom ajunge la un acord. Ne dorim ca profesia de dascăl să îşi recapete respectul cuvenit în societate şi întreg aparatul guvernamental a arătat totală deschidere zilele acestea. Ne-am asumat, încă de la început, dezvoltarea şi modernizarea sistemului educaţional. Din 2022 şi până astăzi, au fost alocate educaţiei 8 miliarde de lei de la bugetul de stat, iar prin PNRR au fost alocate 3,6 miliarde de euro pentru reforma sistemului.
Nu am fugit niciodată de asumare şi nu o vom face nici acum. PNL rămâne expresia responsabilităţii şi garantul stabilităţii în România astăzi.”, premierul României, preşedinte al Partidului Naţional Liberal Nicolae Ionel Ciucă.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...