Actualitate

Apavil SA: Anunţ întrerupere furnizare apă potabilă

Având în vedere necesitatea executării lucrărilor de branşare la reţeaua de distribuţie apă potabilă, din PEHD D110 mm, a obiectivului „Creşa Mare Goranu” existentă pe strada Straubing din Râmnicu Vâlcea, în data de 29.05.2023, în intervalul 900 – 1300, se va întrerupe furnizarea apei potabile la consumatorii de pe strada Straubing parţial (din dreptul imobilului cu nr. 285 până la Intrarea Pajiştei) şi strada Intrarea Pajiştei.

După finalizarea lucrărilor efectuate de către constructorul SC Electrovâlcea SRL, pentru asigurarea parametrilor de potabilitate a apei din reţea, certificaţi prin buletine de analiză a apei în secţiunea de intervenţie (înainte şi după spălarea reţelei), angajaţii Apavil SA vor efectua purjări în zona respectivă şi în zone adiacente în care există posibilitatea modificării parametrilor de potabilitate. Recomandăm consumatorilor afectaţi să lase să curgă cantitatea de apă necesară eliminării apei cu impurităţi produse ca urmare a întreruperii furnizării.

Cheltuielile ocazionate de cantitatea de apă eliminată vor fi suportate de către Apavil SA în urma unor solicitări scrise ale beneficiarilor, confirmate de specialiştii societăţii noastre.

Compartimentul comunicare, mass - media al societăţii Apavil SA

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...