Sport

Fotbal, Liga 1 - CS Turnu Severin

Severinul merge în Serbia, cu lot modest

Echipa severineană a plecat duminică seara în cantonament la Kladovo, cu 25 de jucători, dintre care 18 nume noi, majoritatea aduse de prin ligile inferioare.

Din lotul vechi au mai rămas doar Alex Iordan, Sergiu Arnăutu, Marius Bălău, Adrian Olah, Alex Neacşa, Hugo Moutinho şi Milan Mitic, dar ultimii aşteaptă zilele acestea decizia LPF, care să-i declare liberi de contract. La capitolul achiziţii au venit foarte mulţi jucători de prin ligile de amatori, din Serbia, Austria sau Grecia, iar cele mai „tari” transferuri din România sunt Ionuţ Tătaru şi Alex Avramescu, fotbalişti care nu au jucat niciun minut în tur la Pandurii. Gabriel Velcovici (FC Olt), Cristian Poiană (FCM Târgu Mureş), Marian Mecea (FC Olt) şi juniorul Robert Lică (CSS Severin) fac şi ei parte din „artileria” grea adusă de managerii greci care au preluat controlul clubului oltean. În lotul pregătit de Jerry Gane se va alătura şi Cristi Negotei, un mijlocaş de 22 de ani adus de la FC Târgovişte (C3)!

Nu-şi cunosc adversarii din amicale

Dezorganizarea de la penultima clasată se observă şi când vine vorba de programul amicalelor. CS Turnu Severin a plecat în Serbia fără să ştie numele vreunui adversar, dar nici în ţară nu are perfectate partide de verificare! După ce nu i-a convins pe Dorel Stoica şi Mihai Dina să accepte salarii de 1.500 de euro / lunar, antrenorul Jerry Gane speră totuşi ca grecii să găsească bani şi pentru transferuri adevărate, cu care să poată face faţă Ligii 1. La Kladovo, CS Turnu Severin a plecat cu 5 portari şi doar cu atacanţii Sergiu Arnăutu şi Oliver Tole, ultimul adus în probe de la FV Austria XIII, din Langesliga Viena!
„E o perioadă de acumulări şi căutări. Mai suntem în discuţii cu câţiva jucători şi încercăm să completăm toate posturile. Lotul va mai suferi modificări. La sfârşitul cantonamentului îmi doresc să facem şi un joc amical”, a spus Gane. În cazul în care nu va găsi adversar în Serbia, CS Tunu Severin ar putea disputa sâmbătă, la revenirea în ţară, un amical cu Minerul Motru.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...