Sport

Fotbal, Liga a 2-a - CSM Râmnicu Vâlcea

Reunire alb-albastră

CSM Rm. Vâlcea s-a reunit luni, în Zăvoi, unde lotul pregătit de Laurenţiu Tudor a susţinut primul antrenament al anului

Vâlcenii s-au reunit luni dimineaţă la Spitalul Judeţean, unde au efectuat vizita medicală, apoi au susţinut primul antrenament din acest an în Zăvoi, constând doar în alergări.

"În primul rând, obiectivul este menţinerea, va fi greu pentru că retrogradează două echipe, dar încercăm să creăm o echipă mult mai bună decât în tur.", Laurenţiu Tudor, antrenor CSM

Deocamdată, sunt certe despărţirile de Toma, Vizitiu, Văduva şi Traore. Lui Toma i s-a reziliat deja contractul, Traore şi Vizitiu vor avea aceeaşi soartă, în timp ce Văduva, care era împrumutat de la Steaua, a fost rechemat de bucureşteni. Stranierii Nkongue şi Daouda au mai fost învoiţi şi sunt aşteptaţi la finalul lunii.
În privinţa transferurilor, CSM rămâne un club neatractiv pentru jucătorii de valoare, datorită situaţiei financiare precare. La reunire, singurele nume noi mai cunoscute au fost portarul de la Jiul, Hotoboc (34 ani) şi mijlocaşul dreapta care ultima dată a fost în lotul Petrolului, Surugiu (22 ani). Au venit mai mulţi juniori în probe, însă este greu de crezut că ”Doctorul” va opri vreunul dintre ei. „În primul rând, obiectivul este menţinerea, va fi greu pentru că retrogradează două echipe, dar încercăm să creăm o echipă mult mai bună decât în tur. Sperăm ca jucătorii cu care suntem în discuţii să semneze cu noi. Primele două săptămâni ne antrenăm în Zăvoi, apoi, în funcţie de condiţiile meteo, vom vedea. Sper să se achite restanţele, pentru a avea linişte în pregătire”, a susţinut antrenorul Laurenţiu Tudor.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...