Sport

Fotbal, Liga a 2-a - Damila Măciuca

Damila, deplasare la Craiova pentru vizita medicală

Damila efectuează marţi dimineaţa vizita medicală la Policlinica Sportivă din Craiova.

Luni seară, tot lotul Damilei a plecat la Craiova, acolo unde a fost cazat la Hotel Green House. Marţi dimineaţă, la prima oră, alb-verzii vor efectua vizita medicală la Policlinica Sportivă din localitate. „Era important ca jucătorii să fie odihniţi la vizita medicală, nu am vrut să îi punem pe drumuri”, a explicat directorul sportiv Bogdan Medrea.
Sub conducerea lui Cl. Niculescu sunt deocamdată 24 de jucători, singura noutate certă fiind portarul Matache. Sunt în probe alţi cinci jucători, Petrescu (Voinţa), Roşca (FC Olt), Chebar, M. Popa şi Smedescu, care sunt jucătorii clubului, împrumutaţi sezonul trecut la alte formaţii. De remarcat că mijlocaşul George Roşca a fost şi în vară în pregătiri cu Damila, dar a fost ”deturnat” de Gheorghe Constantin şi a ajuns la FC Olt, unde a făcut tuşa.
Sâmbătă, Damila va disputa primul amical din această iarnă cu echipa de Liga a IV-a Flacăra Horezu, locaţia nefiind încă stabilită. Primul stagiu de pregătire al iernii pentru alb-verzi se va desfăşura în staţiunea Călimăneşti, începând cu 30 ianuarie, iar pentru al doilea se caută o locaţie în zona Sibiului.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...