Sport

Fotbal, Liga a II-a

CSM se reuneşte luni

Văduva, Toma şi Vizitiu sunt primii plecaţi

Echipa de Liga a II-a CSM Rm.Vâlcea se adună azi, la ora 11.00, când va efectua vizita medicală.Obiectivul alb-albaştrilor nu poate fi decât unul singur, salvarea, după ce FRF a anunţat că locurile 12-13 vor retrograda.

Deocamdată, sunt certe despărţirile de trei jucători. Astfel, Toma şi Vizitiu, doi jucători care nu au confirmat, îşi vor rezilia contractul. În plus, a plecat şi Văduva, care era deţinut în copropietate de CSM şi Steaua şi avea în contract o clauză prin care putea fi oricând rechemat de bucureşteni. Steaua şi-a activat opţiunea de a-l rechema pe jucător, probabil la cererea jucătorului, care avea 3 salarii restante şi era dornic a scăpa din Zăvoi. Stranierii Nkongue, Daouda şi Traore nu vor ajuns nici ei la reunire, cel mai probabil urmând să revină în februarie.
La capitolul veniri, CSM nu impresionează, fiind un club neatractiv pentru jucătorii de valoare datorită restanţelor salariale şi lipsei primelor. La reunire sunt aşteptaţi portarul de la Jiul, Hotoboc(34 ani) şi mijlocaşul dreapta care ultima dată a fost în lotul Petrolului, Surugiu(22 ani). Ca de obicei, vor veni mulţi juniori în probe, rămâne de văzut dacă ”Doctorul” Tudor va opri unul dintre ei.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...