Sport

Handbal feminin, Oltchim

Berbecaru: Antrenorii vor decide dacă o ofertăm pe Ardean

După ce a născut recent un băieţel, Valentina Ardean Elisei ar putea fi ofertată de fosta sa echipă, Oltchim. "Elisei şi-a terminat contractul cu Oltchimul în vară şi a decis să întrerupă activitatea competiţională pentru că era gravidă. Sunt convins că nu va sta mult în afara terenului, este o jucătoare ambiţioasă care nu poate sta mult departe de handbal. O să le expun antrenorilor situaţia lui Alice şi ei vor decide dacă îi vom face sau nu o propunere. Eu cred că ar accepta să îşi continue activitatea la Oltchim, club unde a avut multe satisfacţii şi unde a fost foarte iubită de spectatori. Una peste alta mă bucur pentru ea, ştiu cât de mult îşi dorea să fie mămică. Îi dorec tot binele din lume şi multă sănătate copilului", a declarat preşedintele clubului, Petre Berbecaru.
Alice a evoluat în ultimele şase sezoane la campioana Oltchim, alături de care a cucerit şase titluri naţionale, două Cupe ale României, Supercupa României, Cupa Cupelor, Trofeul Campioanelor şi a jucat finala Ligii Campionilor în 2010.
Cum însă jucătoarea a născut recent prin cezariană şi automat este obligată să stea pe tuşă minim două luni, este greu de crezut că Alice ar mai putea juca la un nivel de vârf în acest sezon.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...