Economic

La Provincia a lansat, de Paşte, ouăle BIO

La Provincia, brand al Grupului Cramistin, lansează, cu ocazia Sărbătorii Paştelui 2023, ouăle BIO, conform unui comunicat remis redacţiei. Produs vârf de gamă, ouăle BIO La Provincia provin de la găini crescute cu acces în aer liber şi sunt hrănite exclusiv cu furaje din agricultură sută la sută ecologică.

Potrivit sursei citate, ouăle lansate astăzi sunt cel de-al doilea produs BIO din portofoliul La Provincia, primul lansat fiind puiul BIO.

"Studii realizate pentru stabilirea profilului consumatorului au arătat faptul că piaţa noastră de ouă BIO nu este destul de reprezentată şi că există o cerere semnificativă pentru un astfel de produs. Este motivul pentru care am decis extinderea gamei, sub brandul-umbrelă La Provincia, adăugând ouăle BIO. În acest fel, răspundem şi nevoilor consumatorilor care se orientează preponderent spre zona de produse alimentare premium şi BIO", a declarat Andrei Brumaru, CEO Carmistin.

Beneficiile ouălor BIO La Provincia:
• produs în România, în ferma Carmistin, de la Leleasca;
• ouă provenite de la găini crescute cu acces în aer liber, fiecare găină având alocată o suprafaţă de min. 4 mp păşune;
• ouă provenite de la găini crescute exclusiv cu hrană din agricultură ecologică, producţie proprie parţial;
• ouă sortate şi ambalate manual, pentru control sporit şi calitate superioară;
• în ambalaj nou, inovator, ouăle BIO vin într-o varietate de dimensiuni şi forme - de 6 (L/XL) şi 10 ouă (M/L) şi 12 ouă (M/L), respectiv cofrag de 20 ouă (mărimea S).

Ouăle BIO La Provincia sunt disponibile în prezent, în reţeaua magazinelor Lidl, la un preţ de 24,99 lei/cofrajul de 20 ouă (S) şi online, prin aplicaţia sezamo.ro, la un preţ de de 29,49 lei/cofrajul de 20 ouă (S), se menţionează în comunicat.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...