Sport

Fotbal, Liga a II-a, Damila

Cu gândul la promovare

Damila Măciuca s-a reunit azi, la sediul societăţii patronate de fraţii Niţu iar de la ora 15.00 a efectuat primul antrenament al anului la baza sportivă ”Oltchim”.

Principala noutate a Damilei este stafful tehnic compus din Cl.Niculescu şi C.Dobre. În privinţa jucătorilor, deocamdată sunt doar două noutăţi, portarul Matache(U Cluj) şi Petrescu(Voinţa).
Patronul Dan Niţu a anunţat deschis că nu renunţă la lupta pentru promovare. ”Suntem pe locul 4, am pierdut şase puncte în finalul turului pe care le puteam evita, dar aşa e fotbalul. Din punctul meu se poate promova şi de pe locul 3, noi ne vom face licenţierea, trebuie să avem stadion cu nocturnă şi încălzire subterană, din păcate nu avem în Vâlcea, vom căuta în jurul nostru, în zona Olteniei sau Argeş, am discutat deja cu mulţi oameni. Chiar dacă nu vom putea juca la Vâlcea, trebuie să facem performanţă, să fim pregătiţi în orice secundă să promovăm. Pentru club a fost problemă mare că nu am putut să jucăm în Zăvoi, unde aveam sigur mai multe puncte şi mai multe şanse de promovare. Sperăm să facem performanţă, jucătorii vâlceni să fie şi ei buni şi vizaţi, dacă se poate să promovăm cu ei. Obiectivul cu Claudiu este promovarea, dacă nu se poate acum, atunci în sezonul viitor. Bugetul rămâne acelaşi, 400 mii euro, încercăm să facem performanţă cu bani mai puţini. Logic nu putem fi mai sus de locul 3, diferenţa faţă de primele două echipe este mare” a spus patronul Dan Niţu.
Noul tehnician, Claudiu Niculescu va avea o misiune dificilă, aceea de a îl face uitat pe Erik Lincar, artizanul performanţelor Damilei în sezonul trecut. ”Mi-am făcut o idee despre lot, am urmărit pe dvd-uri meciurile echipei din tur, este o echipă bună, care a făcut performanţă în tur, mai puţin ultimele două etape, puteau fi ai sus în clasament. Ne mai trebuie 3-4 jucători, nu ne vom da la o parte dacă putem promova, ar fi o performanţă mare pentru mine şi pentru club. E greu să prindem locurile 1-2, dar nu imposibil, sunt doar 12 jocuri de disputat, dar încercăm, în fotbal se poate întâmpla orice, dar înainte a fi optimist, sunt realist. Sunt pasionat de ceea ce fac, vreau să muncesc şi să fac performanţă. Nu poţi sta acasă lângă familie şi să faci performanţă şi bani, o să fac naveta, o să vină şi soţia ci copilul când va timp liber, distanţa e destul de mică”.

Oficialii Damilei ai renunţat la ideea unui cantonament la Govora. Astfel, primul stagiu de pregătire al iernii pentru alb-verzi se va desfăşura în staţiunea Călimăneşti, începând cu 30 ianuarie, iar pentru al doilea cantonament se caută o locaţie în jurul Sibiului. Vizita medicală va fi efectuată pe 22 ianuarie, la Craiova.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...