Sport

Fotbal, Liga a 2-a - Damila Măciuca

Dragoş Firţulescu, în viitor, spre Damila

Fostul elev al lui Claudiu Niculescu de la U Cluj ar putea veni din vară să ajute la promovarea echipei vâlcene în Liga 1

Din sezonul viitor, Damila fraţilor Niţu pare decisă să atace cu orice preţ promovarea şi din vară ar putea miza pe mijlocaşul Dragoş Firţulescu (23 ani).

"Îmi caut un angajament pentru şase luni, iar din vară am stabilit cu Claudiu Niculescu că voi veni să îl ajut în proiectul său, pentru că îl apreciez foarte mult.", Dragoş Firţulescu, fotbalist

Stabilit din toamnă la Rm. Vâlcea, unde locuieşte la cel mai bun amic, Vicenţiu Mocanu, şi se antrenează cu CSM, Dragoş Firţulescu este decis ca din sezonul viitor să vină la Damila şi să pună umărul la promovare. Mutarea este facilitată de fostul tehnician al lui Firţulescu de la U Cluj, Claudiu Niculescu, noul antrenor al Damilei. „Am discutat acum cu Claudiu Niculescu, cu care sunt bun prieten, dar am stabilit împreună că nu are rost să vin de acum la Damila. Îmi caut un angajament pentru şase luni, iar din vară am stabilit cu Claudiu că voi veni să îl ajut în proiectul său, pentru că îl apreciez foarte mult. Pentru moment, am câteva oferte, dar nu am stabilit încă nimic concret”, a spus Firţulescu, care este liber de contract din toamnă, după despărţirea de U Cluj. Acesta a refuzat deja o ofertă de la Vardar Skopje şi a decolat luni din ţară pentru a continua tratativele cu alte echipe.
Altfel, Damila se va reuni miercuri, 16 ianuarie, la ora 12.00, la sediul SC Damila SA. Pe lângă tehnicianul Claudiu Niculescu, noutăţile mai sunt portarul Matache, dar şi Smedescu şi M. Popa, doi jucători sub contract cu alb-verzii, care însă sezonul trecut au fost împrumutaţi la alte formaţii. Primul stagiu de pregătire se va desfăşura în staţiunea Băile Govora, începând cu 4 februarie, iar pentru al doilea cantonament există mai multe variante.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...