Sub Lupă

Patru tineri reţinuţi de poliţiştii din Horezu pentru viol

Cele 4 persoane reţinute au fost prezentate instanţei de judecată care a dispus arestarea preventivă a acestora pe o perioadă de 30 de zile

UPDATE / Cei 4 tineri au fost arestaţi pentru 30 de zile

Astăzi, cele 4 persoane reţinute au fost prezentate instanţei de judecată care a dispus arestarea preventivă a acestora pe o perioadă de 30 de zile.

Reamintim faptul că, în cursul zilei de ieri, poliţiştii oraşului Horezu, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Horezu au efectuat 4 percheziţii domiciliare, într-un dosar penal care vizează comiterea infracţiunii de viol.

Din cercetări a reieşit faptul că, în noaptea de 17/18.12.2022, cei 4 tineri în timp ce se aflau la domiciliul unuia dintre aceştia, prin punerea în imposibilitatea de aşi exprima voinţa şi profitând de această stare, au întreţinut raporturi sexuale cu o fată de 19 ani, din comuna Roeşti, judeţul Vâlcea.

În urma percheziţiilor domiciliare efectuate la locuinţele a 4 persoane, cu vârste cuprinse între 17 şi 24 de ani, din care 2 pe raza oraşului Horezu şi 2 pe raza oraşului Berbeşti din judeţul Vâlcea, au fost descoperite şi ridicate mijloace de probă ce au legătură cu fapta cercetată.

În baza probatoriului administrat, a fost dispusă măsura reţinerii acestora, pentru o perioadă de 24 de ore, fiind introduşi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Vâlcea, urmând ca în cursul zilei de mâine să fie prezentaţi magistraţilor cu propuneri legale.

Acţiunea a beneficiat de sprijinul de specialitate al luptătorilor Serviciului pentru Acţiuni Speciale, împreună cu poliţişti din cadrul Poliţiei oraşului Berbeşti şi jandarmi din cadrul I.J.J. Vâlcea.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...