Actualitate

Atenţie! Restricţii de tonaj pe DN 73C, Piatra - Tigveni - Curtea de Argeş!

Camioanele mai mari de 16 tone nu mai au acces pe Curtea de Argeş

A fost instituită semnalizarea rutieră conform restricţiilor cu presemnalizare la intersecţia DN7- DN 67-Budeşti, pentru utilizarea rutei Sibiu-Râmnicu Vâlcea-Drăgăşani-Găneasa-Slatina-Piteşti

Începând de astăzi şi până la data de 22 decembrie 2022, pe DN 73C, pe sectorul de drum Piatra - Tigveni - Curtea de Argeş, vor fi instituite restricţii de tonaj pentru circulaţia autovehiculelor cu masa totală maximă admisă mai mare de 16 tone.

Până la data de 22 decembrie a.c., se impun restricţii de tonaj pentru circulaţia autovehiculelor cu masa totală maximă admisă (M.T.M.A.) mai mare de 16 tone, pe DN 73C, sectorul de drum Piatra - Tigveni - Curtea de Argeş, pentru protejarea participanţilor la trafic şi prevenirea degradării părţii carosabile, dar şi pe raza judeţului Vâlcea pentru sectorul de drum între km 61m+434m- 68m+134m (limita dintre judeţele Vâlcea şi Argeş-intersecţie DN 7-DN 73C), cu excepţia transportului de persoane.

Tot în acest context, a fost instituită semnalizarea rutieră conform restricţiilor cu presemnalizare la intersecţia DN7- DN 67-Budeşti, pentru utilizarea rutei Sibiu-Râmnicu Vâlcea-Drăgăşani-Găneasa-Slatina-Piteşti.

Totodată, reamintim că, începând cu data de 04 noiembrie 2022, în vederea lucrărilor la podul situat pe DN7, la km. 157+016, peste râul Topolog, în localitatea Milcoiu, judeţul Vâlcea, a fost instituită măsura de închidere a circulaţiei pentru autovehiculele cu M.T.M.A. mai mare de 7,5 tone, cu unele excepţii.

Informaţii suplimentare (cum ar fi rutele ocolitoare) pot fi accesate pe site-ul oficial al C.N.A.D.N.R., respectiv la link-ul http://www.cnadnr.ro/ro/comunicare/comunicate-de-presa/interes-general/restric%C8%9Bii-de-circula%C8%9Bie-pe-dn7-%C3%AEntre-pite%C8%99ti-%C8%99i .

De asemenea, informaţii actualizate despre situaţia traficului găsiţi pe site-ul oficial al Poliţiei Române, la secţiunea Infotrafic: https://www.politiaromana.ro/ro/info-trafic .

Poliţiştii vâlceni recomandă să circulaţi prudent, să păstraţi o distanţă de siguranţă mai mare faţă de autovehiculul care circulă în faţa dumneavoastră, şi să nu vă angajaţi în efectuarea de manevre riscante în trafic.

Totodată, pentru prevenirea oricăror evenimente negative, poliţiştii rutieri vă sfătuiesc să verificaţi starea traseului pe care urmează să îl parcurgeţi, înainte de a pleca la drum, să respectaţi limitele legale de viteză şi celelalte norme rutiere.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...