Politică

Liberalii vâlceni urează: La Mulţi Ani, România!

Astăzi, 1 Decembrie 2022, Ziua Naţională a României care marchează Marea Unire de la 1918 a fost sărbătorită peste tot în ţară şi nu numai. În capitală, Preşedintele Klaus Iohannis şi Premierul liberal, Nicolae Ciucă, împreună cu alte autorităţi şi invitaţi, au primit parada militară şi au depus coroane de flori în amintirea jertfelor strămoşeşti pe care s-a construit România Mare.

Liberalii vâlceni - în frunte cu Preşedintele Filialei, profesor Cristian Buican, şi cu ceilalţi doi parlamentari, Laurenţiu Cazan, deputat, şi Claudia Mihaela Banu, senator, însoţiţi de consilieri judeţeni, primari şi consilieri locali - şi-au exprimat recunoştinţa pentru jertfele înaintaşilor şi au omagiat Ziua Naţională a României, participând la numeroase evenimente în localităţi din întregul judeţ. Astfel, la Râmnicu Vâlcea, aleşii liberali au depus coroane la Monumentul Independenţei şi au participat la primirea paradei militare; coroane în amintirea eroilor neamului au mai depus reprezentaţii liberalilor la Băile Govora, la Drăgăşani, la Bălceşti şi în alte localităţi ale judeţului.

O menţiune specială trebuie făcută pentru participarea celor trei parlamentari liberali şi aleşilor locali ai Partidului Naţional Liberal la sărbătorirea Zilei Naţionale a României de la Berbeşti unde această sărbătoare a avut loc pentru prima dată; s-au depus coroane de flori la monumetul eroilor şi în duh românesc s-a interpretat muzică populară ca expresie a bucuriei românilor care îşi sărbătoresc ziua.

Ziua naţională este una a mândriei şi a demnităţii, a bucuriei pentru fiecare român; o zi în care spunem: La Mulţi Ani, România! La Mulţi Ani, români!

Filiala PNL Vâlcea

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...