Politică

Deputatul Laurenţiu Nicolae Cazan: Stroeştiul va avea canalizare! Contractul de finanţare a fost semnat!

Investiţiile de mare anvergură ale guvernării liberale conduse de către premierul Nicoale Ciucă, continuă în judeţul nostru, în prezenţa unuia dintre cei mai mari promotori ale investiţiilor, atunci când vine vorba despre fonduri pentru meleagurile vâlcene. Cea mai aşteptată veste pe care locuitorii din Stroeşti o aşteaptau de foarte mult timp, vine de la deputatul liberal Laurenţiu Nicolae Cazan: ’Stroeştiul va avea canalizare!” Acesta a fost prezent alături de primarul Toma Ciolacu la semnarea contractului de finanţare pentru reţeaua de canalizare care va fi înfiinţată în comună.

15 milioane lei de la Ministerul Dezvoltării pentru canalizare!

Suma alocată acestui proiect, din partea Ministerului Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei este de 15 milioane lei. Toţi aceşti bani vor ajuta la achiziţia staţiei de epurare, staţiilor de pompare şi repompare a apei uzată, conducte şi racorduri.

Deputatul liberal se arată extrem de mulţumit de investiţia în comuna vâlceană: “Fiecare comună vâlceană trebuie să beneficieze de utilităţi. Acesta este obiectivul nostru, să putem oferi oamenilor o viaţa mai bună, mai comodă, lipsită de griji care nu ar trebui să existe în mod normal. Sunt extrem de bucuros de faptul că peste 3000 de oameni vor fi racordaţi la canalizare. Îl felicit pe domnul primar Toma Ciolacu pentru eforturile depuse. Primarii liberali din întregul judeţ sunt preocupaţi de investiţii, iar acest lucru demonstrează ca ne ţinem de promisiuni. Sunt şi voi fi mereu alături de oamenii cu care împărtăşesc acelaşi ideal, o viaţă mai bună pentru vâlceni.”

Investiţia este una de viitor nu doar prin utilitatea sa, ci şi prin numărul de racorduri ce vor fi realizate. Stroeştiul se bucură de un număr aproximativ de 3000 locuitori, în tocmai cum a precizat deputatul liberal, însă, după realizarea lucrărilor, vor fi posibile aproximatix 5000 de racordări la canalizare, un lucru minunat în perspectiva de dezvoltare a comunei Stroeşti.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...