Sport

Fotbal, Liga a II-a, Damila

Reunirea Damilei, pe 16 ianuarie

Noul antrenor al Damilei, Claudiu Niculescu, a fost ieri la Rm. Vâlcea, unde a discutat până seara cu şefii clubului strategia pregătirii returului.
Astfel, alb-verzii se vor reuni pe 16 ianuarie, la ora 12.00, la sediul SC Damila, iar de la ora 15.00 vor efectua primul antrenament. Vizita medicală va fi efectuată pe 22 ianuarie, la Craiova. Primul stagiu de pregătire se va desfăşura la Băile Govora, data probabilă a plecării urmând să fie 4 februarie. Al doilea cantonament se va stabili după revenirea senatorului Dan Niţu din vacanţa din Austria. Până acum, Damila şi-a stabilit un singur amical, cu FC Olt, pe 16 februarie.
”Nu am mai discutat despre transferuri, Claudiu vrea întâi să cunoască lotul şi să vadă jucătorii la câteva amicale. Vor veni la antrenamente şi doi dintre jucătorii noştri care erau împrumutaţi, M. Popa şi Smedescu. Antrenorul a fost foarte mulţumit de condiţii şi de materialele de antrenament pe care i le-am prezentat”, a spus directorul sportiv al Damilei, Bogdan Medrea.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...