Politică

5,25 miliarde de euro vor fi folosiţi pentru investiţii majore în infrastructura de apă şi eficienţă energetică, prin Programul Dezvoltare Durabilă (PDD), aprobat recent de Comisia Europeană

5,25 miliarde de euro vor fi folosiţi pentru investiţii majore în infrastructura de apă şi eficienţă energetică, prin Programul Dezvoltare Durabilă (PDD), a fost aprobat recent de Comisia Europeană.

Programul va aduce 3.768 km conducte noi sau optimizate pentru sistemele de distribuţie din reţeaua publică de alimentare cu apă şi 3.209 km conducte noi sau optimizate pentru reţeaua publică de colectare a apelor uzate.

„Avem garanţia că toate cele 21 de proiecte, cu valoare de 4,5 miliarde euro, pe care le avem în pregătire, vor însemna racordarea la reţeaua de apă a peste două milioane de beneficiari. Iar aceste proiecte sunt doar o mică parte dintre obiectivele pe care le avem prin Programul Dezvoltare Durabilă. Gradul de conectare a populaţiei la reţeaua de apă, după finalizarea tuturor investiţiilor din bani europeni, va fi de peste 85%”, a transmis ministrul Marcel Boloş.

Mai multe detalii despre PDD aici: https://bit.ly/3gFijvM
Nicolae Ionel Ciucă Marcel Ioan Boloş Ministerul Investitiilor si Proiectelor Europene

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...