Actualitate

Activităţi educative si recreative pentru copiii ucraineni, la Biblioteca Judeţeană Vâlcea, sustinute de Hewlett-Packard Romania

HP România finanţează sprijinirea copiilor refugiaţi din Ucraina, într-un proiect al Asociaţiei "Copii pentru viitor" în parteneriat cu Biblioteca Judeţeană "Antim Ivireanu" din Râmnicu Vâlcea, prin Centrul educaţional. Voluntarii implicaţi nu sunt plătiţi, coordonatorul lor este Larisa Cheloiu, ajutor important fiind oferit şi de Sc Vicorobai SRL şi Curiera.ro.


Principalele obiective ale iniţiativei sunt: organizarea de cursuri de limba engleză, de trei ori pe săptămână, pentru copii cu vârsta cuprinsă între 7 şi 16 ani; organizarea de ateliere de dezvoltare personală şi creativitate; organizare de excursii şi tabere; distribuire de ghiozdane şi rechizite şcolare; activităţi de suport psihologic şi asistenţă juridică; distribuire de alimente, produse de igienă, îmbrăcăminte şi produse de curăţenie; asistenţă în găsirea unui loc de muncă pentru mamele copiilor.

Săptămâna trecută a înregistrat o nouă etapă bifată în derularea acestui proiect. Au fost distribuite pachete cu alimente, detergent si produse de igienă celor 150 de cetăţeni ucraineni cazaţi la persoane fizice şi juridice din Râmnicu Vâlcea, în cadrul proiectului “AJUTĂM ÎMPREUNĂ” finanţat de HP Romania. Din ianuarie, încep cursurile de limba engleză şi limba română.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...