Actualitate

APAVIL SA: Întrerupere furnizare apă potabilă

În data de 22 noiembrie a.c., în urma unei avarii majore pe conducta de transport apă potabilă Hobas 600 din zona Budeşti-Podul Nou Sâmnic, care alimentează localităţile Budeşti, Băbeni şi Mihăeşti este posibil ca serviciul de furnizare a apei potabile în aceste zone să se întrerupă.

Echipele de intervenţie ale Apavil S. A. fac eforturi susţinute pentru remedierea acestei situaţii în cel mai scurt timp posibil. Având în vedere complexitatea lucrărilor care trebuie efectuate, reluarea furnizării apei potabile se va face, cel mai probabil, în cursul zilei de mâine

Rugăm toţi utilizatorii din zonele menţionate să înţeleagă că după reluarea furnizării apei potabile, parametrul turbiditate poate fi modificat (apa poate să fie tulbure) chiar dacă se fac purjări atât în zonele afectate, cât şi în cele adiacente. În cazul în care turbiditatea persistă, consumatorii sunt rugaţi să sune la dispeceratul societăţii (telefon: 0250 820010 sau 0350 802160) în vederea constatării şi luării măsurilor care se impun.

Vă mulţumim pentru înţelegere!

Compartimentul comunicare, mass-media al societăţii Apavil SA

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...