Politică

Declaraţie politică!

Laurenţiu Cazan: Camera Deputaţilor a adoptat proiectul de lege conform căruia locurile de muncă din sectorul construcţiilor de maşini întră în categoria locurilor de muncă în condiţii speciale

Camera Deputaţilor a adoptat miercuri, 16 noiembrie, proiectul de lege conform căruia locurile de muncă din sectorul construcţiilor de maşini întră în categoria locurilor de muncă în condiţii speciale. ↗️

Prin urmare, personalul care desfăşoară activităţi în turnătoriile de oţel, fontă, aliaje neferoase, precizie şi cuzineţi, precum şi forje, vor beneficia de încadrarea în grupa I de muncă şi chiar recalcularea pensiei pentru perioada anterioară datei de 1 aprilie 2021, perioadă în care aceştia au desfăşurat activităţi în acest sector.????????

Condiţiile de lucru sunt foarte aspre, iar accidentele pot fi grave.????????

De asemenea, datorită materialelor folosite în executarea meseriei oamenii se pot îmbolnăvii. Acest aspect era unul îngrijorător.

Gândiţi-vă doar la sacrificiile pe care le fac aceşti oameni. Nu consider că era echitabil pentru aceştia, în comparaţie cu alte domenii de muncă încadrate ca şi locuri de muncă în condiţii speciale. Sunt adeptul răsplatei în funcţie de merit, iar pensionarea celor care au trudit trebuie să fie un prilej de odihnă!

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...