Sport

Handbal feminin, Liga Naţională, SCM Craiova-Jolidon 24-24

Punct de aur pentru Craiova

Într-un meci restanţă din etapa a şaptea a Ligii Naţionale, SCM Craiova a obţinut azi un punct mare în noua Polivalentă din Bănie, 24-24(13-11) cu vicecampioana Jolidon Cluj. Trupa lui Bogdan Burcea a făcut un meci mare împotriva unei echipe care în acest sezon a evoluat în grupele Ligii Campionilor.
În această pauză de iarnă, Bogdan Burcea ar fi dorit ca lotul să fie întărit, însă până acum nu a fost adusă nicio jucătoare.
Într-o atmosferă de zile mari creată de fanii craioveni, SCM a jucat de la egal la egal cu mai experimentata echipă clujeană. Finalul a fost de infarct şi oltencele au egalat cu 15 secunde înaintea finalului. Imediat, clujencele au marcat, dar golul a fost anulat pentru că antrenorul Jolidonului, Gheorghe Covaciu apucase să ceară timeout. Astfel, SCM Craiova acumulează 4 puncte, urcă pe locul 9 în clasament şi primeşte o gură importantă de oxigen în lupta pentru evitarea retrogradării.
Golurile Craiovei au fost marcate de Briscan 6, Băbeanu 5, Apipie 5, Gogoriţă 3, Nicu 3, Dincu 2, în timp ce Barbu a avut o evoluţie excelentă între buturi.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...