Sport

Fotbal, Liga a II-a, CSM Rm.Vâlcea

Hotoboc şi Surugiu, primele achiziţii

Toma şi Vizitiu sunt primii plecaţi

Patronul CSM-ului, Cătălin Rufă s-a înţeles verbal cu doi jucători liberi de contract, mijlocaşul lateral Olivian Surugiu (FOTO-22 ani) şi portarul Dumitru Hotoboc.
Surugiu a jucat până în vara trecută la Petrolul, de unde a plecat liber de contract, iar în returul sezonului trecut s-a pregătit în Zăvoi. CSM nu l-a putut legitima până acum, pentru că Surugiu a făcut o eroare şi nu şi-a înregistrat actele la FRF, fiind astfel nevoit să stea pe tuşă o jumătate de an.
Portarul Dumitru Hotoboc(34 ani)a bătut şi el palma cu şefii CSM-ului şi va veni la reunirea echipei. Deşi nu se încadrează în tiparul tinereţii echipei, antrenorul Tudor l-a dorit pe Hotoboc în încercarea de a acoperi cel mai deficitar post al echipei.
La capitolul plecări sunt deja două certitudini, Vizitiu şi Toma, care îşi vor rezilia amiabil contractele. Tomozei şi-a depus memoriu cerând să devină liber de contract, dar şefii CSM-ului dau asigurări că nu se va întâmpla acest lucru.
”Hotoboc şi Surugiu vin sigur, sunt doi jucători care ne pot ajuta mult. Eu sper să mai aducem jucători, ne trebuie neapărat un fundaş dreapta şi un atacant. În cazul în care vom reuşi să mai aducem, este posibil să mai renunţăm şi la alţi jucători care au dezamăgit. Până acum, ne despărţim sigur de Vizitiu şi Toma. Tomozei cu siguranţă nu pleacă liber, este plătit” a spus antrenorul Laurenţiu Tudor.
”Doctorul” s-a întâlnit azi la Bucureşti cu patronul Cătălin Rufă, tehnicianul cerând un cantonament în Turcia dacă vremea din ţară va fi potrivnică. Cum Rufă este cunoscut ca un patron extrem de zgârcit, este greu de crezut că acest lucru este posibil.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...