Administraţie

Sediul nou pentru Primăria Bujoreni şi o sală de sport multifuncţională, investiţii realizate prin CNI

Un nou proiect se va implementa în comuna Bujoreni. Este vorba despre obiectivul de investiţii “Complex administrativ - Sediu primărie şi sală de sport în satul Olteni, comuna Bujoreni, judeţul Vâlcea”, obiectiv ce a fost inclus pe lista Sinteză a Companiei Naţionale de Investiţii (CNI). Recent, UAT Bujoreni a primit avizul documentaţiei tehnico - economice la faza Studiul de Fezabilitate, iar următorii paşi sunt scoaterea la licitaţie a proiectării şi execuţiei.

Complexul administrativ va fi compus din două corpuri de clădire: sediul Primăriei Bujoreni şi o sală de sport multifuncţională, care poate fi folosită şi ca sală de evenimente. Complexul va fi unul modern şi va corespunde standardelor şi cerinţelor de funcţionare. Sediul Primăriei va avea toate dotările necesare desfăşurării unui act administrativ competent, urmând a fi realizate spaţii accesibile pentru persoane cu handicap, o arhivă, birouri moderne pentru angajaţi, spaţii unde pot fi primiţi cetăţenii, o parcare spaţioasă şi multe alte facilităţi.

Valoarea totală a proiectului se ridică la peste 12,7 milioane lei, investiţia fiind finanţată, aşa cum menţionam, de către Compania Naţională de Investiţii (CNI).

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...