Economic

Conferinţa Internaţională ISF2022, ediţia a VIII-a - 20 de ani de formare şi certificare financiară în România

Cei doi ani de pandemie au influenţat semnificativ pieţele financiare nebancare, atât din prisma schimbărilor în fluxul de lucru din toate domeniile de activitate, cât şi prin schimbarea opiniilor populaţiei române legat de ce înseamnă asigurări, economisiri şi planificări de viitor.

Contextul post-pandemic nu a fost urmat doar de schimbări radicale în modul de lucru şi revoluţii în industria medicală, ci şi de schimbări în domeniul economic, creştere a inflaţiei, scumpiri ale alimentelor de bază, toate sub egida conflictului de la graniţe. Ediţia a VIII-a a Conferinţei Internaţionale a ISF din 2022 doreşte să scoată la lumină cum toate aceste elemente post-pandemice au influenţat sectorul serviciilor financiare, dar şi cum experienţa post-pandemică poate pregăti pieţele nebancare pentru următoarele ameninţări politice, digitale, sociale şi medicale.

Institutul de Studii Financiare organizează cea de-a VIII-a ediţie a Conferinţei Internaţionale ISF 2022 - 20 de ani de formare şi certificare financiară în România. Evenimentul din acest an este organizat la Hotel Marriott, sala Constanţa, în data de 10 noiembrie 2022, între orele 10.00 şi 15.00.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...