Politică

Nicolae Ionel Ciucă: România are un climat economic propice investiţiilor industriale, oferind un cadru fiscal echilibrat şi predictibil, precum şi o forţă de muncă la nivelul de calificare al Europei de Vest

„Am vizitat azi, la Craiova, trei investiţii importante pentru industria locală: fabrica de utilaj greu Popeci, cea de locomotive Softronic şi producătorul de tâmplărie termoizolantă QFort. Am văzut rezultatele spectaculoase obţinute prin înalta calificare a angajaţilor, inovaţia continuă, producţia de calitate şi exportul spre pieţe foarte pretenţioase în materie de calitate a mărfii. Aşa arată, în orice ţară dezvoltată, succesul obţinut în ramura industrială a economiei.
Succesul de la Craiova poate fi replicat şi în alte zone ale ţării, care au nevoie de afaceri profitabile care să genereze locuri de muncă stabile. Guvernul oferă investitorilor tot sprijinul necesar. O dovadă în acest sens este flexibilizarea legislaţiei prin recenta introducere a licenţei industriale unice, care poate fi obţinută online şi însumează toate documentele necesare construirii sau modernizării unei fabrici. România are un climat economic propice investiţiilor industriale, oferind un cadru fiscal echilibrat şi predictibil, precum şi o forţă de muncă la nivelul de calificare al Europei de Vest”, premierul, preşedintele Partidului Naţional Liberal, Nicolae Ionel Ciucă.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...