Actualitate

APAVIL S.A.: Anunţ întrerupere furnizare apă potabilă

În data de 18.10 2022, între orele 9:00 – 14:00, se va întrerupe furnizarea apei potabile în oraşul Călimăneşti, în zona intersecţiei străzilor Calea lui Traian cu Intrarea Trafic Greu şi zona de sud (Seaca), precum şi pe strada Constantin Brâncoveanu.
Această măsură apare ca urmare a necesităţii efectuării lucrărilor de deviere a conductei de distribuţie a apei potabile din zona podului de peste pârâul Ogoare, de pe strada Calea lui Traian, Călimăneşti şi afectează aproximativ 110 utilizatori.
Pentru asigurarea parametrilor de potabilitate a apei din reţea certificaţi prin buletine de analiză a apei în secţiunea de intervenţie (înainte şi după spălarea reţelei) angajaţii Apavil S.A. vor efectua purjări în zona respectivă şi în zonele adiacente în care există posibilitatea modificării parametrilor de potabilitate. Recomandăm şi consumatorilor afectaţi ca, imediat după pornire, să lase să curgă cantitatea de apă necesară eliminării apei cu impurităţi produse ca urmare a întreruperii furnizării.
Cheltuielile ocazionate de cantitatea de apă eliminată vor fi suportate de către Societatea Apavil S.A. în urma unor solicitări scrise ale beneficiarilor, confirmate de specialiştii societăţii.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...