Monden

Peste 300 de persoane au participat la crosul „Promenada Inimilor”, la Rm. Vâlcea

Toţi participanţii au fost răsplătiţi cu diplome şi daruri

Parcul Zăvoi a găzduit, duminică, 2 octombrie, ediţia a 9-a a programului "Promenada inimilor" organizat de Rotary Club Rm Vâlcea, Rotary Club Rm Vâlcea Cozia şi Interact Rm Vâlcea în parteneriat cu Primăria Râmnicului.

Programul "Promenada inimilor" este iniţiat de Fundaţia Irlandeză a Inimii şi se aplică deja în 10 ţări.

În România, a fost lansat în 2013 de Fundaţia Română a Inimii şi Societatea Română de Cardiologie.

Districtul Rotary 2241 România - Republica Moldova s-a implicat încă de la început prin organizarea proiectului "Promenada inimilor", la nivelul cluburilor din district, în fiecare an în preajma datei de 29 septembrie, de Ziua Mondială a Inimii.

“Scopul acestui proiect este de a încuraja mişcarea în rândul tuturor categoriilor de vârstă, pentru a reduce incidenţa crescută a bolilor cardiovasculare”, a precizat Bogdan Gologan, preşedintele Rotary Club Râmnicu Vâlcea Cozia2022-2023.

În acest an, peste 300 de persoane, de toate vârstele, au participat la întrecerile din parcul Zăvoi. Toţi participanţii au fost răsplătiţi cu diplome şi daruri, pentru câştigători atribuindu-se şi premii.

"«Promenada inimilor» este o pledoarie pentru mişcare pentru tineri şi adulţi şi putem spune că am fost cu toţii câştigători, organizatori şi participanţi şi mesajul este de a continua pe tot parcursul anului să facem mişcare”, a completat Ştefan Stătică, preşedintele Rotary Club Râmnicu Vâlcea 2022-2023.


 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...