Eveniment

Necrolog

Filiala Vâlcea a Partidului Naţional Liberal anunţă cu profundă tristeţe decesul celui care a fost colegul nostru, Nicolae Jivan (7 iunie 1952 – 21 septembrie 2022).

Nicolae Jivan a fost un reputat inginer chimist, deţinător al unui doctorat, un profesionist desăvârşit. Educaţia şi activitatea sa, valorile care l-au inspirat de-a lungul întregii vieţi, l-au determinat ca imediat după 1989 să fie unul dintre cei mai importanţi membri ai Partidului Naţional Liberal din judeţul nostru. Astfel, el s-a numărat printre membrii refondatori ai Filialei noastre în februarie 1990. Dovadă a preţuirii de care s-a bucurat printre colegii noştri stă şi faptul că în acel an de reînceput al activităţii partidului, 1990, Nicolae Jivan a fost ales preşedinte al organizaţiei municipale PNL Râmnicu Vâlcea. Din această poziţie a avut un rol decisiv în reafirmarea tradiţiei liberale prin înfiinţarea memorialului "I.G. Duca". În bogata sa activitate în slujba cetăţenilor, Nicolae Jivan a exercitat trei mandate de consilier judeţean (1992-2000) şi a fost primul liberal care a deţinut funcţia de vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Vâlcea (1996-2000).

Apreciat de colegii liberali, atât la nivel naţional, cât şi local, Nicolae Jivan a fost iubit de prieteni şi de familie şi preţuit de către cei pe care i-a reprezentat. Plecarea lui lasă un gol semnificativ pentru noi toţi.

Exprimându-ne profundul regret faţă de această pierdere, transmitem familiei şi prietenilor condoleanţe, asigurându-i în acelaşi timp de întregul nostru sprijin.

Dumnezeu să-l ierte şi să-l odihnească în pace cu cei drepţi!

Filiala PNL Vâlcea

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...