Actualitate

Dispare ultimul mohican USR Plus din Vâlcea. Cristina Lăcătuşu, înlocuită la ISJ cu Vetuţa Ciocan

Inspectorul Şcolar adjunct Cristina Lăcătuşu (USRPlus) părăseşte această funcţie de la sfârşitul lunii august, aflându-se atât la final de mandat, cât şi în afara actualului protocol politic existent la nivel naţional.

Înlocuitoarea sa este Vetuţa Ciocan (foto), consilier judeţean PSD şi profesor de istorie la Grupul Şcolar Constantin Brâncoveanu - Horezu.

Fără patimă

Schimbarea nu este o surpriză pentru liderii USR Plus Vâlcea, chiar dacă Cristina Lăcătuşu reprezenta singurul bastion al formaţiunii din instituţiile deconcentrate ale judeţului. “Este o procedură la care ne aşteptam. Colega noastră Cristina a ajuns la final de mandat şi era oarecum firesc să fie nominalizat un reprezentant al partidelor din actual arc guvernamental. Şi-a făcut treaba temeinic în cadrul Inspectoratului Şcolar şi nu cred că i se poate reproşa ceva. Nu mai sunt alte persoane din USRPlus care să fie înlocuite din instituţiile judeţene”, spune preşedintele filialei vâlcene USRPlus, Andrei Gheorghiu.

Cel mai probabil, fostul inspector şcolar adjunct se va dedica în continuare activităţii didactice, Cristina Lăcătuşu fiind profesor de limba şi literatura română la Liceul Preda Buzescu, Berbeşti

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...