Sport

Fotbal, Liga 1 - Pandurii Târgu Jiu

Nicoară, primul transfer

Gorjenii vor continua campania de achiziţii pentru a-şi atinge obiectivul, calificarea într-o cupă europeană

Clubul Pandurii a perfectat până acum transferul jucătorului Viorel Nicoară de la CFR Cluj. Viorel Nicoară a ajuns la un acord cu clubul Pandurii la finalul anului trecut când a semnat un contract pentru şase luni, CFR Cluj fiind de acord cu împrumutul jucătorului. „Am semnat toate documentele pentru împrumutul lui Nicoară, acesta este primul transfer perfectat deja de noi pe acest an pentru partea a doua a campionatului şi sperăm să ne fie de ajutor pentru îndeplinirea obiectivului. Nicoară e un jucător interesant, e un jucător tânăr care sper că ne va fi folositor pentru a ne atinge obiectivele”, a spus Eugen Pârvulescu, directorul executiv al gorjenilor.

Şeful clubului de pe malul Jiului spune că transferurile vor continua. „Pandurii va continua transferurile pentru partea a doua a campionatului, nu ne vom opri aici, avem o listă cu jucători pe care îi dorim şi cu care vom discuta în continuare. Sperăm ca la startul pregătirii de iarnă antrenorul Petre Grigoraş să aibă la dispoziţie toţi jucătorii de care va avea nevoie. Cu siguranţă campania de achiziţii de la Pandurii Târgu Jiu nu s-a încheiat”, a spus directorul executiv, Eugen Pârvulescu.

Viitorul lui Grigoraş, în dubii

Viitorul lui Petre Grigoraş la Pandurii este încă incert după animozitatea creată între tehnician şi conducere pentru transferul lui Vranjes, un jucător de care antrenorul nu vrea să mai audă. Cum startul pregătirilor se apropie, tehnicianul va avea azi o întâlnire cu Marin Condescu pentru a-şi lămuri situaţia. Curtat de mai multe formaţii din Liga 1, printre care Oţelul, Grigoraş trebuie să ia o decizie, iar asta va depinde şi de răspunsul pe care Condescu i-l va da legat de Vranjes, un jucător care l-a determinat pe tehnician să ameninţe cu plecarea în cazul transferului său. ”Eu sper să ajungem la o înţelegere, dar dacă lucrurile nu vor decurge aşa cum trebuie e posibil să ne despărţim”, a spus tehnicianul, a cărui eventuală plecare ar reprezenta o pierdere imensă.

"Pandurii va continua transferurile pentru partea a doua a campionatului, nu ne vom opri aici, avem o listă cu jucători pe care îi dorim şi cu care vom discuta în continuare. Sperăm ca la startul pregătirii de iarnă antrenorul Petre Grigoraş să aibă la dispoziţie toţi jucătorii de care va avea nevoie.", Eugen Pârvulescu, director executiv Pandurii

Cantonamente în Antalya

Pandurii Târgu Jiu va efectua în această iarnă două stagii de pregătire în Turcia. Ambele cantonamente de iarnă sunt programate în Antalya, primul stagiu urmând a fi efectuat în perioada 22 ianuarie – 1 februarie, iar cel de-al doilea în perioada 10 – 21 februarie.

Paul Anton, al doilea transfer al pandurilor

Pandurii Tg. Jiu a reuşit aseară al doilea transfer al iernii, aducându-l pe mijlocaşul Paul Anton de la Bistriţa. Văzut ca unul dintre cei mai eficienţi tineri mijlocaşi din Liga 1, Anton (21 de ani) a semnat un contract pe trei ani şi jumătate cu Pandurii, echipă ce speră să prindă un loc de cupă europeană la sfârşitul campionatului. Ex-bistriţeanul era şi pe lista de transferuri a lui Dinamo. Gorjenii l-au mai transferat până acum pe Nicoară, care a fost împrumutat pentru şase luni de la CFR Cluj.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...