Sport

Niculescu, noul antrenor al Damilei

Damila a dat o lovitură de imagine, aducându-l săptămâna trecută antrenor pe Claudiu Niculescu

Fostul internaţional Claudiu Niculescu este în mod oficial succesorul lui Erik Lincar pe banca alb-verzilor. După o carieră prestigioasă ca jucător, Niculescu nu a rupt gura târgului ca antrenor la U Cluj şi FC Bihor. În tur a stat pe banca orădenilor, acolo unde se pare că era obligat să folosească anumiţi jucători. Acum, a semnat deja un contract pe un an şi jumătate cu Damila, unde fraţii Niţu îi asigură libertate totală, iar miercuri vine din nou la Rm. Vâlcea să discute cu conducerea clubului strategia pentru retur.

„Ştiu că Damila este o echipă bună, a fost revelaţia turului, este un club serios, care respectă jucătorii şi sunt doi patroni ambiţioşi, care doresc performanţă, sper să putem face treabă bună. În acest sezon ne dorim să ne menţinem cel puţin pe locul actual, chiar să îl îmbunătăţim. Pentru sezonul viitor, obiectivul este clar, promovarea în Liga 1. Rămâne să mai discutăm de transferuri, în funcţie de ce se va întâmpla în primul stagiu, vom stabili cine mai pleacă şi cine mai vine. Este sigur că vor mai veni jucători”, a spus Niculescu. „Ceea ce s-a realizat la clubul de fotbal Damila Măciuca în ultimii ani arată seriozitate şi dorinţă de performanţă. Claudiu Niculescu este un antrenor tânăr, dornic de afirmare şi am încredere că va reuşi să creeze o echipă puternică la Damila”, a spus şi unul dintre patroni, Dan Niţu. Damila se va reuni cel mai probabil pe 16 ianuarie, însă data poate fi schimbată în funcţie de programarea la vizita medicală. Alb-verzii vor efectua două cantonamente, primul la Băile Govora.

Matache şi C. Dobre, secunzii Damilei

Împreună cu Lincar au părăsit Damila şi secunzii veniţi cu el, iar Niculescu a venit cu stafful său, aducând doi secunzi, pe Florin Matache şi Cornel Dobre. Matache va fi în acelaşi timp antrenor cu portarii, dar şi jucător. „În primul rând, este vorba de jucătorul Matache, din informaţiile primite de la conducerea clubului era nevoie de un portar cu experienţă. Cornel Dobre este un fost coleg al meu, am mare încredere în el şi este un profesionist”, a spus Niculescu. În vârstă de 30 de ani, Matache a trecut în decursul carierei sale şi pe la Dinamo, iar în ultimii doi ani a activat la U Cluj, de unde a plecat liber de contract în septembrie, când şi-a depus memoriu. „Tot ce îmi doresc este să joc, vreau un nou început. E important să reintru în circuit pentru că organismul mă ajută, pot să joc şi vreau să fac asta”, a afirmat Matache.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...