Sport

Handbal feminin, Oltchim

S-a reunit Vâlcea

Oltchim s-a reunit în vineri seară, la Sala Traian, roş-albastrele reluând pregătirile după vacanţa primită după Campionatul European. Pentru ca totul să fie sub bun augur, preşedintele Petre Berbecaru le-a întâmpinat pe jucătoare în Sala VIP cu şampanie. ” Ne aşteaptă un an greu, dar sper să muncim mult, să avem şi puţin noroc şi astfel să câştigăm Liga Campionilor” a spus Berbecaru.
Portarul Leynaud este singura absenţă, ea continuând recuperarea în Franţa. Deşi au fost prezente la sală, Bulatovic şi Ungureanu au fost învoite şi nu au efectuat primul antrenament din acest an.
“Avem aşteptări mari de la acest sezon. Formăm o echipă bună, iar prestaţiile noastre din grupele principale susţin teoria mea. Ne dorim să câştigăm Champions League, dar mai avem destule meciuri de disputat până atunci“, a declarat antrenorul danez Vestergaard.
Muntenegrencele Bulatovic şi Jovanovic au fost cele mai felicitate jucătoare după titulul european cucerit în Serbia. ”Am avut doar 7 zile de vacanţă, dar au fost bune. Am fost cu prietenii mei în Slovenia, la schi. Eu nu am schiat, doar a fost o plimbare prin zăpadă” a spus Bulatovic.
”De fiecare dată când merg acasă, am puţin timp de odihnă. M-am bucurat şi aveam mare nevoie de această vacanţă. Am fost foarte fericită să petrec alături de familie şi prieteni” a afirmat şi Jovanovic.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...